În zilele de 27 și 28 august, Liceul Pedagogic „Anastasia Popescu” organizează o nouă sesiune de admitere în clasa a IX-a, pentru specializarea învățător – educatoare.

Se organizează încă un examen de admitere, iată o șansă în plus pentru a obține un loc la un Liceu prestigios, ce se menține de ani buni în topul primelor 5 cele mai bune școli din București, după examenele de Evaluare Națională.

Îi așteptăm pe copiii care își doresc să devină educatorii de mâine, să se înscrie la PROBELE DE APTITUDINI din zilele de 27 și 28 august 2020.

Este vorba de un interviu și de probe practice: arte plastice, artă dramatică și muzică. Practic, urmărim ca viitorii pedagogi să aibă ureche muzicală, simț narativ și muzical. Mai mult decât un talent deosebit la oricare din aceste probe, ne interesează o personalitate plăcută, dorința de autodepășire și, cel mai important, aceea de a deveni pedagog.

Probele de aptitudini se vor desfășura online, pe platforma Zoom.

Orele se vor anunța după înscriere, în funcție de numărul candidaților.
Informații despre înscriere, la telefon 021 252 46 65 și 0725 519 386.

Detaliile probelor se află în documentul pe care îl puteți descărca aici:

Pentru înscriere vă rugăm să trimiteți la adresa secretariat@anastasiapopescu.ro următoarele documente și informații:

  • carte de identitate sau certificat de naștere (copie scanată/poză);
  • carnetul de note din clasele gimnaziale, în care să poată fi văzute mediile din clasele V – VIII (copie scanată/poză) și media de la examenul de Evaluare Națională;
  • numărul de telefon al unuia dintre părinți;
  • numărul de telefon sau adresa de e-mail la care să fie trimis link-ul pentru acces la interviu.

Vă așteptăm cu drag la Liceul Pedagogic Ortodox ”Anastasia Popescu”! Pregătim profesorii viitorului, pentru viitorul copiilor!

Succes tuturor!

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Admitere-liceu-2020-2-Copy-395x900.jpg