Am încheiat cu buchete de zâmbete și bucurii această primă lună de școală!

După ce au participat anul trecut la Concursul „Vânătoarea de lectură în bibliotecă”, copiii noștri au avut astăzi surpriza și încântarea de a fi premiați, de a vizita Muzeul Literaturii Române și de a-și descoperi colegii de generație iubitori de citit.

Premiul I a fost înmânat echipei formate din elevii Ștefan Radu, Eva Cristea și Leea Dorobanțu, aflați acum în clasele a V-a „Domnița Smaranda” și a IV-a „Prințul Șerban”, coordonați de doamnele profesoare Nicoleta Nedelescu și Petrița Vlaicu.

Premiul al II-lea a fost adjudecat de către elevele Teodora Ioana Gavril, Maria Luiza Pața, Teodora Alexandra Ene și Andrada Maria Cârstea, aflate acum în clasa a VIII-a „Domnița Safta”, coordonate de doamna profesoară de limba și literatura română Magda Dinu Dragomir.

Premiul al III-lea a revenit echipei formate din elevii Ioan Filip Dragomir, Teodora Alexandra Ghiță și Eduard Valentin Constantin Man de la clasa (acum) a VI-a „Prințul Nicolae”, coordonați de doamna profesoară de limba și literatura română Simona-Victoria Caucă.

Îi felicităm pe toți, copii și profesori deopotrivă, precum și pe colegul nostru, neobosit căutător de frumusețe cu sens, Adrian Ţiglea, „Împăratul din Împărăția cărților” (Împărăția este, bineînțeles, Biblioteca noastră, a Liceului.)!

Mona Șerbănescu – Director Liceul Pedagogic „Anastasia Popescu”Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Muzeul-Literaturii-sept2023-2.jpg
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Muzeul-Literaturii-sept2023-1.jpg
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Muzeul-Literaturii-sept2023-3.jpg
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Muzeul-Literaturii-sept2023-4.jpg
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Muzeul-Literaturii-sept2023-5.jpg
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Muzeul-Literaturii-sept2023-6.jpg