Vă invităm marți, 7 mai 2019, începând cu ora 17:30, la conferința „Comunicare și emoții în școală”, susținută de prof. dr. Ion-Ovidiu Pânișoară – Director, Departamentul de Formare a Profesorilor, Universitatea din București. Evenimentul va avea loc la sediul Liceului Pedagogic „Anastasia Popescu” , Sala Multimedia, str. Zborului nr. 7-9.

Editura DPH pune la dispoziție lucrările: „Emoțiile – de la teorie la poezie” și „Emotijovia – jocurile vieții”, care pot fi achiziționate cu un discount semnificativ. Cu certitudinea unei după amiezi (chiar seri) deosebit de valoroase,

Vă așteptăm cu drag,

Echipa didactică a Liceului Pedagogic Ortodox „Anastasia Popescu” 


Ion-Ovidiu Pânişoară este profesor doctor, director al Departamentului de Formare a Profesorilor şi conducător de doctorat în ştiinţele educaţiei, Universitatea din Bucureşti. A participat în calitate de expert la conferinţe internaţionale şi naţionale; este implicat, de asemenea, în programe de cercetare (director de program, formator şi evaluator) şi a făcut parte din comisii ale organismelor naţionale de profil. În anul 2012 a fondat site-ul educaţional www.performante.ro, adresat cadrelor didactice şi părinţilor. 

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Afiș-Comunicare-și-Emoții-în-Școală-636x900.png