Începând din 20 septembrie ”copiii au intrat și ieșit din școală pe sub faldurile diafane ale lucrărilor artistei Gabriela Naftanailă Levențu, care tocmai a vernisat expoziția sa – „Culorile vieții mele” – în spațiile Galeriilor liceului nostru. Ca să o citez, „A fost o seară magică”, iluminată de întâlniri providențiale, scăldată în razele prieteniei, debordând de generozitate.

Mulțumirile noastre merg către Gabriela Naftanailă Levențu, Rodica Marinescu, Maria Cioată, Pavel Șușară, Adrian Bulboacă.”, a spus dna prof. Mona Șerbănescu – Director – Liceul Pedagogic ”Anastasia Popescu”

Gabriela Naftanailă Levențu este o prietenă deosebită a liceului, cuvintele sale ne onorează: ”Iubesc acest loc și oamenii plini de energie care aici pregătesc viitorul. Mulțumesc Mariei Cioată pentru că datorită inițiativelor ei, în Liceul Pedagogic Ortodox ”Anastasia Popescu”, arta face parte din cotidianul elevilor și profesorilor. Cred că acesta este drumul cel bun ca în viitor ARTA să însemne în viața lor un spațiu în care să-și găsească energia și echilibrul. Maria Cioată nu este doar o artistă excepțională, este și o profesoară care dăruiește lumină!”

Expoziția poate fi vizitată până pe 27 octombrie, în sediul din Str. Zborului nr. 7 – 9. Vă așteptăm cu drag!