Vă așteptăm cu drag la un eveniment deosebit ce va avea loc vineri, 11 noiembrie: vernisajul expoziției semnate de Cozmin Movilă, ”Din roadele darului”. Invitația vine de la doamna Mona Șerbănescu, Director General: ”În cadrul Zilelor Educației Creștin-Ortodoxe, vă invităm la întâlnirea cu un artist pentru care fiecare lucrare reprezintă o rugăciune. Elev al maestrului Horea Paștina, invitatul nostru va purta un dialog cu elevii prezenți, vorbind cu ei despre ARTĂ, dar și despre alegeri în carieră.”

La rândul său, artistul plastic Cozmin Movilă își așteaptă, cu bucurie, vizitatorii: ”La invitația doamnei prof. Mona Șerbănescu (Director și fondator al Liceului Pedagogic Ortodox ,,Anastasia Popescu” din București), voi deschide o expoziție personală de pictură în incinta liceului pe care cu multa dăruire și profesionalism îl păstorește. De-a lungul timpului, în spațiul expozitional ,,Theodor Aman” au expus nume a căror rezonanță îmi face deosebită plăcere.

Recent a expus acolo și maestrul Horea Paștina, la clasa căruia am terminat, cândva, primii șase ani de studii universitare.

Așadar, un spațiu expozitional cu ,,poveste”.

Va așteptăm la vernisaj pe toți cei care citiți aceste rânduri! Datele evenimentului sunt trecute pe afiș. Intrarea este liberă!”