Echipa de Mind Lab a Liceului Pedagogic ”Anastasia Popescu” a câștigat competiția cu cele mai bune echipe din țară, situându-se pe locul I! Suntem campioni naționali!

Iată gândurile antrenoarei noastre dedicate, Ana-Maria Lazăr, cea care ne-a dus pe cel mai înalt podium de 13 ori în cei 14 ani, de când se organizează Olimpiada Națională Mind Lab:

”Ai zice ca pe măsură ce repeți aceeași activitate, emoțiile sunt din ce în ce mai ușor de stăpânit, dar nu. Cu fiecare etapă a campionatelor de Mind Lab, emoțiile cresc si ele odată cu numărul lor.

Din nou pe locul I.

Liceul Pedagogic “Anastasia Popescu”, reprezentat de această dată de Răzvan Nastasia (clasa a II-a, ”Prințul Radu”), Ștefan Anghel, Iancu Dăescu Topceanu (clasa a III-a, ”Prințul Constantin”) și Ștefan Diaconescu (clasa a IV-a, ”Prințul Ștefan”) a reușit să aducă DIN NOU, cupa Mind Lab de la etapa națională, ocupând pentru a 13-a oară din 14, LOCUL I!

Felicitări vouă, dragii noștri! Felicitări și mulțumim pentru tot efortul, pentru toată implicarea!

Felicitări și mulțumim, Răzvan, Iancu, Ștefan A și Ștefan D!

Nu în ultimul rând, felicitări și mulțumiri tuturor susținătorilor: părinți, frați, prieteni, colegi, foști membri ai echipei!”

Mult succes în continuare, ținem pumnii!