Am început cu speranță noul an școlar 2020 – 2021, suntem într-un preambul la deschiderea oficială de peste două săptămâni. Respectăm regulile și conduita stabilite pentru a ne proteja, dar nimic nu poate stăvili bucuria de a ne reîntâlni, de a ne juca, de a învăța de la dascălii noștri, de a fi cu drag și prietenie împreună, cu toții!

În contextul provocărilor actuale, dorind să adaptăm procesul educațional la contextul stării de alertă, în perioada 31 august – 11 septembrie vom pregăti și vom testa noul tip de predare, modul „HIBRID”.

Prin varianta „HIBRID”, înțelegem predarea de către profesor a lecțiilor în clasă și posibilitatea preluării lecțiilor online, astfel încât copiii să interacționeze (cei din clasă cu cei de acasă și cu profesorul).  De asemenea, luăm în calcul pentru elevii de gimnaziu și varianta „hibrid – blended classroom”, care presupune participarea fizic la cursuri 3 sau 4 zile pe săptămână și lucrul individual în restul timpului, când copiii primesc teme de cercetare și sunt îndrumați de profesori. 

Ca la orice început de an școlar, părintele Nectarie Florin Busuioc ne-a fost alături. Însoțit de părintele Dinu, părintele Nectarie i-a binecuvântat pe copii, pe dascălii noștri și întreaga Școală!

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este inceput-sept2020-8.jpg
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este inceput-sept2020-1.jpg
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este inceput-sept2020-2.jpg
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este inceput-sept2020-3.jpg
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este inceput-sept2020-4-900x585.jpg
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este inceput-sept2020-5.jpg
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este inceput-sept2020-7.jpg
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este inceput-sept2020-6.jpg
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este inceput-sept2020-9.jpg