În preajma sărbătorilor de Crăciun, e vremea bucătărelii. Iar asta se întâmplă și la Grădinițele „Arc-en-Ciel”, desigur.

Un proiect tare îndrăgit de cei mici este cel de „prăjitureală”. Astfel că, la ora de germană, am intrat “In der Weihnachtsbäckerei“ și am făcut niște Plätzchen delicioși (fără zahăr și aditivi), cu ingrediente bio.

Vă lăsăm mai jos rețeta:

– 2 ouă

– o jumătate de pachet de unt bio topit

puțină scorțișoară

– un plic de vanilie

– făină cât cuprinde

În funcție de preferințe, se poate adăuga și o lingură de miere.

Se pun toate ingredientele într-un castron, se amestecă bine și se lasă coca obținută la frigider cam 30 de minute, să se odihnească.

Apoi se întinde aluatul, se conturează fursecurile (puteți folosi diferite forme) și se dau la cuptor. Dacă doriți, acestea se pot decora sau se pot servi ca atare.

Guten Apettit!