În această perioadă de sărbători, când inimile noastre vibrează în armonie cu frumoasele colinde, dorim să subliniem cât de profundă și specială este relația dintre copii și bunici. Este o conexiune plină de farmec, unde zâmbetele luminoase ale bunicilor devin faruri-ghid pentru copiii care se avântă în minunata călătorie a vieții.

Pe de o parte, bunicii sunt părți esențiale ale trecutului, iar nepoții, arhitecți ai viitorului. Cu blândețe, îngăduință și o generozitate atât de caracteristică lor, bunicii contribuie la modelarea spiritelor tinere. Prin povești pline de înțelepciune și experiență, ei oferă o perspectivă prețioasă asupra tradițiilor, vremurilor încântătoare și valorilor care dau sens vieții.

În cadrul Grădinițelor ,,Arc-en-Ciel,” recunoștința noastră se îndreaptă către toți bunicii, spirite nobile și surse de inspirație pentru copiii noștri. Cu ajutorul părinților, am căutat în cutia amintirilor de suflet și am îmbrăcat în haine de sărbătoare un brăduț luminos, aparte decorat, oferit ca gest de mare recunoștință preaiubiților bunici!