Copiii fac gesturi extraordinare de ajutorare și prietenie! Iată o poveste specială, pe care o preluăm de pe pagina Jurnal de fizică, susținută de prof. Mihaela Bucșa:

Minunații elevi ai clasei a V-a de la Liceul Pedagogic „Anastasia Popescu” din București au făcut posibil ca 20 de copii din Crizbav să fie pe Arena Națională pentru meciul România-Norvegia.
Toți copiii din Crizbav sunt pasionați de fotbal, dar niciunul nu ajunsese până acum pe un stadion adevărat. Povestea este chiar ca… „în povești”:
Câțiva copii din Crizbav vor să meargă la meci. Niște elevi din București organizează târgul de toamnă în școala lor, gândindu-se că, din banii strânși la târg, vor cumpăra peștișori decorativi pentru acvariul din clasa lor. Profesorii din București află de pe facebook povestea copiilor din Crizbav și, în câteva zile, elevii din clasa a V-a a Liceului pedagogic „Anastasia Popescu” decid că e mai fain să-i ajute pe colegii lor din Crizbav să ajungă la meci în București, decât să cumpere peștișorii decorativi.
Este vorba despre educație și pentru unii, și pentru ceilalți, despre a fi împreună și a crește împreună, chiar dacă nu ne cunoaștem. Dragii de ei, ne-au așteptat cu pizza la școală în București! N-am reușit să întâlnim foarte mulți, deoarece am am fost prinși în traficul aglomerat. Dar asta înseamnă că-i musai să organizăm o excursie împreună să ne cunoaștem și să mai creștem un pic.
Mulțumim copiilor și profesorilor de la Liceul Pedagogic „Anastasia Popescu”! Sunteți minunați!


Puteți susține Educația cu Zâmbet aici: PayPal.Me/EducatiecuZambet