”Universul copiilor” apare și în timpul vacanței! Chiar dacă suntem ocupați cu descoperirea celor mai frumoase locuri de vizitat și a celor mai captivante activități ale verii, vă oferim, iată, un nou număr al revistei noastre. Câteva evenimente importante au fost consemnate în paginile acesteia: împlinirea a 18 ani (un majorat autentic) de la înființarea Clubului ”Ușor, ușor, pășim în lumea artelor…”, Olimpiada Națională a Meșteșugurilor (Teodora Banyai, din clasa a XII-a ”Angela Vasiliu”, a obținut Premiul II la secțiunea ”Confecționat piese de post popular”) și reluarea Colocviilor Limbii Române, prin prezentarea personalității doamnei profesoare Laetitia Leonte, realizată de domnul profesor universitar Ioan Dănilă în prefața volumului ”Într-un spirit”, volum apărut cu prilejul comemorării doamnei profesoare și a părintelui Spiridon Leonte.

Mai mult, toate întâmplările acestei veri stau sub semnul Școlii de Vacanță, care este dedicată, în acest an, Valorilor umane. Vă așteptăm să participați activ la cea mai îndrăgită Școală de Vacanță: ”Arc-en-Ciel Estival”!

Pentru lectură, click pe coperta de mai jos:Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Revista-iul2022.png