Vineri, 23 septembrie, ”Editura Corint a revenit la Liceul Pedagogic ”Anastasia Popescu” (în sediul din str. Zborului, nr. 7-9) pentru o întâlnire cu elevii și profesorii, spre a-i bucura cu două noi volume care să le fie aproape de minte și de inimă!

Este vorba despre ”Gramatica limbii române pentru elevi și profesori”, alături de ”Cititul ne face mai buni” – manual de Limba și Literatura Română pentru clasa a IX-a.

Dna prof. Dumitrița Stoica, autoare a manualului pentru clasa a IX-a, mult așteptat de toată lumea, precum și dna Ioana Bâldea Constantinescu, din partea Editurii Corint, le-au răspuns copiilor și profesorilor la întrebări.” (a spus doamna prof. Director General Mona Șerbănescu)

”Astfel, am aflat din sursă sigură cum se naște un manual, care e relația între conceperea lui și propunerile fiecăruia dintre autori, despre cum se naște un roman din capul autorului, precum Venus din spuma mării, despre câte si mai câte legate de cuvânt și puterea lui de fascinare.

Manualul s-a întâlnit astfel direct cu „beneficiarii”. Un mod mai mult decât plăcut de a marca un sfârșit de săptămână al unui recent început an scolar.” (doamna prof. Ivona Boitan)

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Corint-sept2022-1.jpg
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Corint-sept2022-2.jpg
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Corint-sept2022-3.jpg
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Corint-sept2022-4-601x900.jpg
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Corint-sept2022-5.jpg
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Corint-sept2022-6.jpg
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Corint-sept2022-7-740x900.jpg
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Corint-sept2022-8.jpg