După cea de-a 13-a ediție regională câștigată, echipa de MindLab a Liceului a reușit sa aducă și trofeul național la concursul Accelium, ocupând locul I la aceasta etapă pentru a 12-a oară!

O etapă nu tocmai ușoară, o etapă cu lacrimi, cu emoții atât de mari pentru niște oameni atât de mici. O etapă pentru care fiecare copil s-a pregătit cât se poate de bine și la final au ajuns din nou victorioși!

Felicitări pentru Ștefan Anghel (clasa a II-a, Prințul Constantin), Ștefan Diaconescu (cls a III-a, Prințul Ștefan), Alexia Maria Gheorghe (cls a IV-a, Domnița Smaranda), Teodor Aroșculesei (cls a IV-a, Printul Emanuel)! Felicitări și pentru draga noastră antrenoare, Ana-Maria Lazăr, care a adresat cuvinte emoționante copiilor:

”Sunt așa mândră că am avut și am prilejul să vă cunosc și să lucrăm împreună!

Cu riscul de a mă repeta, voi spune din nou că sunteți un model, dragii mei. Un model demn de urmat atât de către copii cât și de către adulti. Nu toată lumea înțelege stresul căruia voi sunteți supuși în aceste momente. Eu îl înțeleg și vă apreciez mai mult decât vă puteți imagina.

Felicitări pentru omuletii minunați care sunteți!

Felicitări pentru puterea de a mai merge mai departe!

Felicitări pentru spiritul de echipă de care dați dovadă!

Din nou, locul I, NAȚIONAL!

Ador să vă ador!”

De-acum, succes la etapa internațională, Competiția Accelium 2023!