E vară, e soare, e vacanță! Dar cum ne cam plictisim acasă atunci când nu mergem în tabere și excursii, ni se face dor de școală și … venim aici, la Liceul Pedagogic ”Anastasia Popescu”, la programul Arc-en-Ciel Estival, unde profesorii noștri au găsit cele mai drăguțe și mai atractive jocuri pentru noi.

Joi, a venit doamna profesoară de chimie, Carolina Constantin, care ne-a propus să ne jucăm cu eprubete, substanțe și alte materiale de laborator, în cadrul activității ”Chimia în bucătărie” din proiectul ”STEM en action” , finanțat de Comisia Europeană prin Programul Erasmus+.

Atunci am aflat că această disciplină științifică, chimia, se poate învăța și prin joc. Ne-am jucat cu substanțe, am preparat ”acadele științifice” și am aflat ”Povestea pH-ului”.

Dacă vreți să aflați și voi mai multe informații despre elemente, substanțe chimice și reactivi, despre rolul lor în viața de zi cu zi și despre importanța lor în corpul nostru, vă invităm în fiecare luni și joi între orele 10-12, în sediul din strada Zborului nr. 7-9, să ne jucăm împreună de-a chimiștii.