În deschiderea Zilelor Educației Creștin-Ortodoxe împărtășim gândurile dnei Monica Șerbănescu, Director general al Liceului: ”Este noiembrie și plouă! Dar noi pregătim deja Zilele Educației, care vor aduce (și) soare! Pornim de luni, cu entuziasmul celor 30 de ani pe care îi vom sărbători cu acest prilej. Aniversarea aceasta aduce nostalgie, dar, mai ales, bucuria foarte multor lucruri împlinite grație oamenilor minunați care înseamnă Grădinițele „Arc-en-Ciel”, Școala „Anastasia Popescu” și Liceul Pedagogic „Anastasia Popescu”, treptele pe care le-am urcat împreună elevi, părinți și profesori, depășind tot felul de momente dificile, încurajându-ne unii pe alții, dorind constant ca elevii să ne fie buni, minunați, excepționali! Și cred că am reușit! Știm că avem o echipă de profesori de excepție, părinți care susțin cu responsabilitate școala, precum și procesul de formare a copiilor, crescând și dânșii odată cu ei, știm că avem elevi cu minți deschise, atitudine civilizată, iubitori de Frumos, Bine și Adevăr! Le doresc și ne doresc nouă, tuturor, Liceului, în primul rând, mulți ani frumoși mai departe și să ajungă centenar!

Zilele Educației la Liceul Pedagogic Ortodox „Anastasia Popescu” vor demara cu Târgul nostru tradițional de toamnă, alături de o inedită expoziție a Mascotelor alese și create de copii pentru clasele lor. În plus, chiar din prima săptămână vom avea o întâlnire fabuloasă cu doi artiști care au preferat un vernisaj la orele în care pot sta de vorbă cu copiii, pentru a le împărtăși tainele unei tehnici care se regăsește chiar în titlul expoziției: ”Pigmenții de frescă”.

Mulțumirile noastre merg către artiștii care expun – Maria Popescu-Dragomir, Grigore Popescu-Muscel, curatorul expoziției – Vladimir Bulat și profesoara noastră, Maria Cioata!

Imaginea reprezintă o pregustare la acest eveniment expozițional, unul dintre cele mai însemnate evenimente ale acestei luni a Educației.”Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Zilele-educatiei-nov2023.jpg