Vă invităm să participați vineri, 7, și sâmbătă, 8 februarie, la Atelierele de Arta Povestirii cu Georgiana Popan, găzduite de Liceul Pedagogic „Anastasia Popescu”, str. Zborului nr.7-9, corp A.

☎️ DETALII: https://atelierdecuvinte.ro/noutati/2020/arta-povestirii_1307.html?fbclid=IwAR2jvaUJOO0bJyXGD7qiAldUXQwh__DeSRLHV_MzrS1ZeuCT35ZQmSGmQMA sau la numârul de telefon 0751515331

Storytellingul sau Arta povestirii porneşte de la o poveste, un mesaj, o valoare, un principiu ce se doreşte a fi transmis, pentru a fi înţeles, explorat şi apoi adaptat în manieră personală. Arta de a spune o poveste este cea mai atractivă modalitate de a prezenta un produs sau serviciu, de a preda o materie, de a transmite o informație sau valori educative şi ea poate fi accesibilă la orice vârstă pentru persoane de orice nivel.

Arta povestirii ne poate scoate din cotidianul de multe ori anost și cenușiu și să ne ducă în lumi de poveste, pline de vibrație și culoare pentru ca apoi să ne permită să vedem lumea din jurul nostru cu alți ochi, cu alte perspective.

AtelieRul este DESTINAT atât persoanelor care lucrează în educație, public speaking, marketing, vânzări sau turism, cât și părinților sau studenților interesați să dobândească tehnici de povestire care să capteze atenția. E vorba de acele persoane care doresc să fie autentice în poveștile pe care le spun celorlalți,deoarece povestea convinge, cucerește, influențează, educă și bine dispune în același timp…dacă e bine spusă!

💡 VEI CUNOAȘTE și EXPERIMENTA:
AtelieRul este 100{458d73bd7cb12a9d2a29f33612bf26f3b2cc5a2cb29e99bb71206d185939d4d2} practic.
Tehnici de povestire / interpretare ce conving și captează atenția persoanei / publicului
Metode de predare / formare prin povești, de relaționare cu publicul / audiența